Dato: 17. januar 2020

Vær rimelig – ikke grådig

“Den ene kan ikke have for meget, uden en anden må undvære.”

Sådan argumenterede teologen og filosoffen Thomas Aquinas i 1272 for, hvorfor grådighed skaber splid mellem mennesker og derfor skulle betragtes som en synd mod Gud. Det er selvfølgelig store ord at lægge ned over en bilforretning. Men alligevel…

Alle vil gerne gøre en god forretning. Og de fleste synes også, at det er mere end i orden, at dygtige, flittige og ambitiøse mennesker belønnes. Og det helt sikkert, at du skal have en fornuftig pris for dine varer og ydelser. Det er kun rimeligt. Uanset om det er din arbejdskraft du sælger eller om det er din bil.

Hos Usado tror vi på rimelighed. På rimelighed som modsætning til grådighed. For gennem rimelighed bliver alle tilfredse, mens grådighed skaber vindere og tabere.

Vi tror også på, at udgangspunktet for rimelighed er transparens. For hvis alle parter i en handel har samme viden, kan alle også vurdere, om der er rimelighed i de aftaler, som man indgår.

Derfor er Usado transparente i alt, hvad vi gør. Når vi vurderer en bil, sender vi gerne baggrunden for vores vurdering til dig. Når alle biler kommer igennem en uvildig test, er det for at give overblik over, hvilke fejl og mangler, som bilen måtte have – som alternativ til en “kosmetisk klargøring.” Og hvis vi hjælper dig med finansiering og forsikring af en bil, får du at vide, hvad vi får i provision fra forsikrings- eller finansieringsselskabet.

Vi lægger ikke skjul på, at vi gerne tjener penge på at handle med biler. Tværtimod. Vi synes faktisk, at det er helt rimeligt, fordi vi skaber værdi for både køber og sælger. Men forskellen på os og de fleste andre bilforhandlere er, at vi åbent fortæller dig, hvad vi tjener. Og så kan du jo vurdere, om du synes vores ydelse er det værd. Det er vel egentlig bare rimeligt?

Se vores katalog af brugte biler til salg.

Få en vurdering

Vurdér, opret annonce og sælg. helt bekymringsfrit.