Vi gør ikke tingene sværere, end de er

Men der er altid noget med småt.

Vi har bare prøvet at gøre det så enkelt som muligt, og du kan se det hele her.
 • Vi må kontakte dig

  Vi må gerne kontakte dig på mail eller telefon for at få yderligere oplysninger om bilen, hvis vi vil rette i din annonce eller i forbindelse med henvendelser på din bil.
 • Annoncering

  Vi må gerne undlade at annoncere din bil andre steder end på carpal.dk (f.eks. Bilbasen.dk), hvis vi mener, at bilen er prissat for højt eller når bilen har været til salg i 30 dage. Vi forbeholder os også retten til at tage din annonce ned, hvis vi ikke kan få kontakt til dig, hverken telefonisk eller over mail, i forbindelse med henvendelser på din bil. Vi sender dog altid en advarsel om i forvejen.
 • Test og bilsyn

  Når vi har fundet en køber til din bil, er du forpligtet til at køre den til nærmeste Applus Bilsyn og få gennemført en test på et tidspunkt, hvor det passer dig. CarPal betaler naturligvis for denne, og booker tid efter aftale med dig. CarPal dækker dog ikke eventuelle fejl og mangler. Bilen skal kunne synes for at kunne sælges gennem CarPal.
 • Succes fee

  Sælges bilen gennem CarPal eller til en person henvist af CarPal, afregnes der for vores ydelse. Hos os betaler du et fast, lavt succes fee, som afhænger af hvad din bil sælges for. Du kan se vores succes fee ved at klikke her.
 • Lån eller pant i bilen

  Har du lån med pant i bilen, må restgælden ikke overstige dit provenu ved den aftalte salgspris, når købsaftalen underskrives (dit provenu er den opnåede salgspris fratrukket CarPals succes fee). Overstiger restgælden provenuet, kan handlen alene gennemføres, hvis panthaver skriftligt overfor CarPal bekræfter, at pant vil blive slettet ved indbetaling af det opnåede provenu ved handlen.
 • Vi må kontakte panthaver

  Har du lån med pant i bilen accepterer du også, at du, når der er fundet en køber til bilen, giver CarPal fuldmagt til at kontakte panthaver og få oplyst aktuel restgæld.
 • Ingen binding for dig, men …

  Der er ingen binding for dig, når du annoncerer på carpal.dk. Det betyder, at du er velkommen til selv at sælge bilen sideløbende. Finder du selv en køber, afregnes der naturligvis intet succes fee – vores salær forfalder først, når bilen er solgt til en køber henvist af os. Blot vil vi bede dig meddele os, hvis bilen er solgt, så vi ikke anvender unødige ressourcer på annoncering og dialog med potentielle købere.
 • Kun for de fleste

  Der enkelte mærker og modeller, som ikke kan handles gennem CarPal. Det er typisk meget eksklusive mærker som f.eks. Ferrari, Porsche, Rolls Royce etc. og biler med en nypris på over en million kr.

Spørgsmål til betingelserne?

 

Som sagt forsøger vi hele tiden at gøre tingene så enkle som muligt for dig som sælger, men skulle du alligevel have spørgsmål, står vi klar til at besvare dine spørgsmål.

 

Kontakt os:

Telefon: 71 96 96 18     E-mail: hello@carpal.dk

 

Åbningstider:

Mandag til fredag: 10-16

Weekend og helligdage: 10-16

Lukket: d. 24., 25., 26. og 31. december samt 1. januar.

Har du spørgsmål? Vi står klar til at hjælpe

Vi forsøger at gøre det nemt at handle bil med maksimal tryghed. Derfor er vores betingelser også ret enkle. Men har du spørgsmål eller kommentarer, så tøv ikke med at tage fat i os. Ring endelig på 71969618 eller send os en mail på hello@carpal.dk.

Se mere her
CTA