Sådan sælger du din bil med CarPal

CarPals kunder har i gennemsnit fået mere end 20.000 mere til sig selv, end det bedste tilbud de har opnået andre steder, når de har solgt deres bil. En typisk kunde bruger samlet 2-3 timer henover salgsperioden, så det er en ret fornuftig timeløn?

Så nemt er det, at få mere for din bil

 

  • Du tager nogle billeder af din bil og opretter en annonce på vores hjemmeside.
  • Vi annoncerer bilen på Bilbasen og andre relevante steder. Og vi tager os også af alle henvendelser på annoncen, så du ikke bliver forstyrret unødvendigt.
  • Når vi har fundet en kunde, som både kan og vil købe din bil, viser du selv bilen frem.
  • Efter fremvisningen betaler vi for, at bilen bliver testet og synet og så køber vi bilen af dig.
  • Derefter afhenter den nye ejer bilen hos dig.
  • Inden du udleverer nøglerne og bilen ejerskiftes, skal du blot kontrollere, at den aftalte købesum - fratrukket CarPals succes fee - står på din konto.
  • Og bare rolig. Vi ordner også alt det praktiske med slutsedler, ejerskifte og aflysning af eventuel pant i bilen, hvis du har et billån.
  • Så nemt er det, at sælge sin bil med CarPal. Og så får du også meget mere til dig selv.

 

Ingen risiko for dig

CarPal tager et succes fee for at gennemføre handlen af din bil. Succes fee'et dækker alle vores omkostninger til annoncering, test og syn, håndtering af alle juridiske dokumenter, aflysning af eventuel pant og vi tager os af alle eventuelle reklamationer efter handlen er gennemført. Derfor har du intet ansvar for handlen - hverken under eller efter salget.

Solgt eller gratis

CarPals succes fee trækkes fra salgsprisen, og der er ingen binding for dig i salgsperioden. Det betyder, at du til hver en tid kan sælge bilen til anden side, uden det koster dig en krone.

Er du klar til at komme i gang?

Det er gratis og uforpligtende
Opret annonce nu

Har du spørgsmål? Vi står klar til at hjælpe

Har du spørgsmål til, hvordan du kommer i gang, hvordan det fungerer eller er der noget der driller? Så tøv ikke med at tage fat i os. Vi vil rigtigt gerne hjælpe.

Se mere her
CTA