Dato: 15. februar 2021

Nyt unikt samarbejde til glæde for Danmarks bilejere

Omnicarservice og Dreivers har indgået et unikt samarbejde, der kommer landets bilejere til gode.

Omnicarservice tilbyder en ny måde at få serviceret og repareret sin bil på. Dreivers tilbyder en ny måde at handle bil på.

Når du køber bil gennem Dreivers, har du nu muligheden for, at få en serviceaftale på din bil medfinansieret. Omkostningen til bilens service lægges ind i et lån til bilen, og du slipper for at løbende at lægge penge til side til bilens næste service – eller at skulle finde pengene i den måned, bilen skal til service, hvis du ikke har lagt til side. Kort sagt slipper du for overraskelser.

Aftalen følger bilen. For dig betyder det, at hvis du ønsker at sælge din bil igen, kan du få mere for den, da en serviceaftale øger bilens værdi.

 

Det perfekte match

Omnicarservice og Dreivers er to virksomheder, der er drevet af det samme; at gøre det nemt, trygt og økonomisk fordelagtigt at handle med os. Og vi har gjort op med konventionerne i en bilbranche, der ikke har udviklet sig synderligt siden tidernes morgen. Vi lægger os i selen for, at give vores kunder den bedste service – det skal være en fantastisk oplevelse, at være kunde hos os.

 

Om Omnicarservice

Omnicarservice er et mobilt værksted, der servicerer og reparerer din bil, der hvor din bil står – hvad enten det er hjemme hos dig, ved din arbejdsplads eller hvor du ønsker det. OmnicarService kommer i en varebil med højt kvalificerede mekanikere og rummer alt det avancerede udstyr, der skal til for at kunne klare så godt som enhver form for reparationer og serviceopgaver. Service foregår naturligvis efter fabrikanternes anvisninger. Læs mere om Omnicarservice her

 

Om Dreivers

Dreivers er stedet, hvor private kan handle bil sammen med samme sikkerhed og tryghed som hos en traditionel forhandler. Når du køber bil gennem Dreivers, får du 24 måneders reklamationsret og 12 måneders garanti. Vi søger også for, at bilen gennemgår en uvildig brugtbilstest, at den bliver nysynet og ejerskiftet samt at betalingen foregår sikkert og uden risiko. Læs mere her

Se vores katalog af brugte biler til salg.

Få en vurdering

Vurdér, opret annonce og sælg. helt bekymringsfrit.