Dato: 10. november 2020

Få mere for din bil. Sæt en realistisk pris.

Når du skal købe ny bil, vil du naturligvis gerne have mest muligt for din brugte bil. Det er helt rimeligt. Rigtig mange bilejere sætter deres bil til salg privat, fordi de ikke er tilfredse med den pris, som de tilbydes for deres brugte bil, hos den bilforhandler, hvor de køber ny. Overvejer du det samme, får du her et par gode råd.

Du får mest for din bil, hvis du sætter den rigtige pris med det samme

De fleste, der vil sælge deres bil selv, begår den fejl, at de sætter prisen for højt. Og er prisen sat for højt, får man ingen eller meget få henvendelser på sin annonce. Det medfører en lang salgstid og i den periode falder bilen i værdi. Derfor ender det typisk med, at de personer, der har lagt ud med en for høj pris, i sidste ende får langt mindre for deres bil, end hvis de havde sat den rigtige pris fra start.

Sådan finder du den rigtige pris

Der findes rigtig mange steder, hvor du kan få en automatiseret vurdering af din bil. De priser, som du finder der, er meget sjældent realistiske. Det skyldes, at priserne for det første er et udtryk for den gennemsnitlige annoncerede pris for biler som din og for det andet, at størstedelen af priserne, der indgår i beregningen, er priser fra forhandlere.

I Danmarks sælges der mere end en halv million brugte biler om året og derfor vil der altid være rigtig mange biler til salg til en pris, der ligger under gennemsnittet. Naturligvis er det sådan, at vi, når vi skal købe bil, går efter den laveste pris på sammenlignelige biler. Og derfor er det dem, der bliver solgt. Som tommelfingerregel skal du derfor trække 8-10% fra den gennemsnitlige pris, for at finde den realistiske pris for din bil hos en forhandler.

Sælger du din bil privat, skal du så yderligere trække et beløb fra. Helt enkelt fordi, du ikke kan tilbyde samme tryghed og sikkerhed, som en forhandler. Køber af bilen har hverken reklamationsret eller garanti, når de køber privat og derfor vil de selvfølgelig ikke betale det samme for bilen hos dig, som hos en forhandler.

Den gennemsnitlige salgspris for en brugt bil hos en forhandler i Danmark er ca. 150.000 kr. Skal du sælge sådan en bil privat, skal du ikke forvente dig at få mere end 120 – 125.000 kr. for den. Med Dreivers Medsalg® vil du få 137.500 kr. til dig selv for den samme bil.

Dreivers Medsalg® er privat bilsalg med samme sikkerhed, som hos en forhandler.

Når du bruger Dreivers Medsalg® har køber fuld reklamationsret og 12 måneders garanti. Og samtidig er du helt ansvarsfri. Det betyder, at du med en minimal indsats, kan få det samme for din bil, som en bilforhandler. Bilejere, der har anvendt Dreivers Medsalg®, har i gennemsnit fået 20.300 kr. mere til sig selv, end det bedste tilbud de har fået fra en forhandler eller når de har forsøgt at sælge bilen selv.

Vil du vide, hvor meget mere du kan få for din bil med Dreivers Medsalg® så klik her og få en realistisk vurdering af din bil . Det er naturligvis helt uforpligtende for dig.

Se vores katalog af brugte biler til salg.

Få en vurdering

Vurdér, opret annonce og sælg. helt bekymringsfrit.