Dato: 18. januar 2024

At købe elbil kan være en kompliceret oplevelse

Overvejer du at gå over til elbil?

Er du en af de mange, der er i tvivl om det er nu du skal gå over til el? 

Når man ser på det grundlæggende i selve bilen, er en elbil faktisk betydeligt mindre kompliceret end en traditionel bil, der kører på benzin eller diesel. Men selvom der i dag kører rigtig mange elbiler på de danske veje, synes de fleste, at det er betydeligt mere kompliceret at købe en elbil i forhold til en fossilbil.

Det skyldes, at der er rigtig mange ting at forholde sig til, som vi ikke er vant til. Skal jeg have egen ladestander? Hvilket elselskab skal jeg vælge? Hvilke kabler skal jeg have for at lade mest effektivt? Hvad sker der med afgifter og priser? og meget, meget mere.

Det betyder, at mange oplever det som meget tidskrævende og også usikkert at skifte til el.

Hos Usado hjælper vi dig gerne med alle spørgsmål. Er der noget vi ikke ved, skal vi nok undersøge det for dig, så du ikke skal bruge tid på det. 

Og hvis du i sidste ende ikke kan finde den bil, som du drømmer om, på vores hjemmeside, kan vi altid hjælpe dig med at finde præcis den bil du ønsker. Og husk - du har altid 8 dages returret, når du køber bil med Usado.

Vores medarbejdere er klar ved telefonerne alle ugens dage fra 10-16. Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Overvejer du, hvad der er den rigtige ladeløsning for dig?

Der findes mange måder, du kan oplade din elbil på, og det kan være svært at vide, hvilken der er den bedste løsning for dig. Det kan du få hjælp til på elbiil.dk, hvor kan du nemt kan beregne din billigste ladeløsning. elbiil.dk er gratis at bruge, og alle beregninger tilpasses til netop din situation - uanset om du har solceller, elvarme eller ikke kan få sat egen lader op.

 

Få en vurdering

Vurdér, opret annonce og sælg. helt bekymringsfrit.