Dato: 8. juni 2022

VW og andre brugte biler

Som din digitale bilforhandler gør Usado køb og salg af VW og andre brugte biler nemt, sikkert og gennemskueligt. Vi kombinerer moderne teknologi med traditionel kundeservice for at give dig den bedste bilhandel oplevelse.

Præcis og gratis bilvurdering

Usado tilbyder en præcis og online bilvurdering. Det er hurtigt og nemt at få en fair vurdering af din VW. Uanset om du er klar til at sælge eller bare vil vide, hvad din bil er værd, kan vi hjælpe.

Fraskrevet ansvar efter salget 

Når din VW er solgt gennem Usado, fraskriver du dig alt ansvar. Vi håndterer hele processen, så du kan sælge bilen trygt og roligt.

Gratis og uforpligtende annoncering 

Hvis din VW ikke bliver solgt med det samme, er det gratis og uforpligtende at annoncere den hos os. Vi sørger for at din bil bliver set af de rette købere på Bilbasen, Autouncle og Biltorvet.

Vi tager os af det praktiske 

Usado håndterer alt det praktiske ved bilhandel. Fra henvendelser, slutsedler, overtagelser og overførsler, vi står for det hele. Dette gør det nemt og bekvemt for dig, uanset om du skal købe bil eller sælge bil.

12 måneders garanti på din VW 

Hos Usado kan du købe brugte biler, som VW, med ro i sindet. Vi giver 12 måneders garanti på alle biler solgt gennem os. Så du kan være sikker på kvaliteten af din nye brugte VW.

Tryghedspakken til 7.995 kr. inkl. moms 

Usado tilbyder en omfattende tryghedspakke til en fast pris på kun 7.995 kr. inkl. moms. Denne pakke omfatter alt fra biltest, syn, landsdækkende garanti, og vi tager endda din gamle bil i bytte.

Med Usado kan du nyde bilhandel på en ny og moderne måde. Vi gør det enkelt, sikkert og transparent at købe og sælge VW og andre brugte biler. Oplev fremtiden for bilhandel med Usado i dag.

Få en vurdering

Vurdér, opret annonce og sælg. helt bekymringsfrit.