Dato: 22. marts 2022

Volkswagen Up!

Er du på udkig efter en brugt Volkswagen Up eller ønsker at sælge din egen? Usado er din digitale bilforhandler, som gør det nemt og smertefrit at købe eller sælge brugte biler.

Se udvalget af brugte biler til salg

Gratis bilvurdering af din Volkswagen Up

Hos Usado tilbyder vi gratis bilvurdering af din Volkswagen Up. Med vores specialiserede viden om brugte biler sikrer vi, at du får den mest nøjagtige og retfærdige pris for din bil.

Ingen bekymringer efter salg af din Volkswagen Up

Når du sælger din Volkswagen Up gennem os, er du fuldstændigt fraskrevet alt ansvar, når bilen er solgt. Vi håndterer alle formaliteter, så du kan slappe af og nyde vores stressfri salgsproces.

Gratis og uforpligtende annoncering, hvis din Volkswagen Up ikke bliver solgt

Hvis din Volkswagen Up ikke bliver solgt, tilbyder vi gratis og uforpligtende annoncering. Vi sikrer, at din bil bliver set af de rigtige købere ved at annoncere den på populære bilplatforme som Bilbasen, Autouncle og Biltorvet.

Vi klarer alt det praktiske

Med Usado behøver du ikke bekymre dig om de mange praktiske detaljer ved at sælge en bil. Vi klarer alt fra henvendelser, slutsedler, overtagelser og overførsler. Dit eneste job er at beslutte dig for, hvornår du er klar til at sælge.

12 måneders garanti på din Volkswagen Up

Hos Usado tilbyder vi 12 måneders garanti på alle vores brugte biler, inklusive Volkswagen Up. Vi står bag kvaliteten af de biler, vi sælger, og ønsker at sikre, at du er fuldt ud tilfreds med dit køb.

Tryghedspakken: din tryghed for kun 7.995 kr., inkl. moms

For at gøre dit køb eller salg endnu mere trygt, tilbyder vi Tryghedspakken for kun 7.995 kr., inkl. moms. Pakken omfatter en komplet gennemgang af bilen, 12 måneders garanti og hjælp til finansiering.

Hos Usado gør vi salg og køb af brugte biler nemt og trygt. Prøv os i dag, og oplev den bedste måde at handle Volkswagen Up på!

Få en gratis bilvurdering med Usado

Få en vurdering

Vurdér, opret annonce og sælg. helt bekymringsfrit.