Dato: 8. juni 2022

Vi tilbyder nemt tjek af nummerplade

I det moderne samfund kan alt fra indkøb til bilhandel nu foregå digitalt. Usado er din digitale bilforhandler, der gør det nemt og bekvemt at handle brugte biler. Og et af vores nyeste værktøjer er en funktion til at tjekke nummerplader på biler - lige fra hånden!

Gratis og hurtig bilvurdering 

Usado tilbyder en nem og gratis bilvurdering online, der kan hjælpe dig med at få en retvisende pris på din bil. Alt du skal gøre er at indtaste din nummerplade, og vores system vil hurtigt komme med en vurdering.

Ingen bekymringer efter salget 

Når du har solgt din bil gennem os, fraskriver du dig alt ansvar. Usado sørger for alt det praktiske, så du kan fokusere på det, der er vigtigt for dig.

Gratis og uforpligtende annoncering 

Hvis din bil ikke bliver solgt, er det gratis at annoncere den hos os. Og med vores nye nummerplade-tjek kan potentielle købere hurtigt få et indblik i bilens historik.

Vi sørger for eksponeringen 

Din bil bliver annonceret på populære platforme som Bilbasen, Autouncle og Biltorvet - helt gratis. Og med vores nummerplade-tjek kan interesserede købere let få oplysninger om bilen.

Alt det praktiske? Det klarer vi 

Fra henvendelser til slutsedler, overtagelser og overførsler - vi sørger for det hele. Hos Usado er det nemt og bekvemt at købe eller sælge bil.

12 måneders garanti for sikkerhed 

Hos Usado får du 12 måneders garanti på alle købte biler. Du kan derfor være sikker på kvaliteten af din nye brugte bil.

Usado's Tryghedspakke til 7.995 kr. inkl. moms 

Vores tryghedspakke sikrer dig en smidig og sikker handel til en fast pris på kun 7.995 kr., inkl. moms. Pakken inkluderer alt, hvad du har brug for - fra test og syn af bilen, til garanti og hjælp til finansiering.

Usado er din digitale bilforhandler, der tager hånd om alt det praktiske, så du kan fokusere på glæden ved at købe eller sælge bil. Og med vores nye nummerplade-tjek er det nu endnu nemmere at handle brugte biler. Prøv Usado i dag!

Få en vurdering

Vurdér, opret annonce og sælg. helt bekymringsfrit.