Dato: 14. marts 2022

Tesla Model Y

Leder du efter en brugt Tesla Model Y eller ønsker du at sælge din nuværende? Usado er din pålidelige platform. Vi gør bilhandel nemmere og mere givende ved at kombinere moderne teknologi med fremragende kundeservice.

Gratis og præcis bilvurdering

Hvad er din Tesla Model Y værd? Med Usados gratis bilvurdering kan du få det nøjagtige svar. Vi sikrer, at du får en fair pris, når du vælger at sælge bilen gennem os.

Sikker salgsproces uden ansvar

Når du sælger din Tesla Model Y gennem Usado, bliver du fraskrevet alt ansvar efter salget. Vores team håndterer alt det administrative, så du kan fokusere på det, der betyder mest for dig.

Gratis annoncering, ingen salg, ingen omkostninger

Hvis din Tesla Model Y ikke bliver solgt, er det gratis og uforpligtende at annoncere hos os. Vi sørger for at din bil bliver annonceret på populære bilwebsites som Bilbasen, Autouncle og Biltorvet, helt uden ekstra omkostninger.

Vi klarer alt det praktiske

Vi håndterer alt det praktiske, lige fra at besvare henvendelser til at udfylde slutsedler, håndtere overtagelser og gennemføre betalingsoverførsler. Sælg din Tesla Model Y med ro i sindet og nyd en bekvem og gnidningsfri oplevelse.

12 måneders garanti

Når du køber en brugt Tesla Model Y gennem Usado, kommer den med en 12 måneders garanti. Det giver dig ekstra tryghed og sikkerhed, så du kan nyde din nye bil uden bekymringer. Se vores udvalg af brugte biler til salg.

Tryghedspakken – 7.995 kr., inkl. moms

Vores Tryghedspakke til 7.995 kr., inklusive moms, tilbyder en omfattende gennemgang af din Tesla Model Y, en 12 måneders garanti og assistance med finansiering. Alt dette for at sikre, at du har en problemfri oplevelse.

Usado er din partner, når det kommer til køb og salg af brugte Tesla Model Y. Vi er dedikerede til at gøre din bilhandel så let og behagelig som muligt. Prøv Usado i dag og oplev en helt ny måde at handle brugte biler på!

Få en gratis bilvurdering med Usado

Få en vurdering

Vurdér, opret annonce og sælg. helt bekymringsfrit.