Dato: 21. marts 2022

Tesla Model 3

Hos Usado er vi stolte over at være din foretrukne digitale bilforhandler, der gør køb og salg af brugte Tesla Model 3 biler både nemt og bekvemt.

Se udvalget af brugte biler til salg

Gratis bilvurdering af din Tesla Model 3

Vi tilbyder gratis bilvurdering af din Tesla Model 3. Vores erfarne team giver en præcis og retvisende vurdering baseret på aktuelle markedsforhold, så du er velinformeret, før du tager beslutningen om at sælge din bil.

Fraskrivelse af ansvar efter salg af din Tesla Model 3

Når du sælger din Tesla Model 3 gennem Usado, fraskriver du alt ansvar efter bilen er solgt. Vi håndterer alt det praktiske og sørger for en smidig overdragelse.

Gratis og uforpligtende annoncering, hvis din Tesla Model 3 ikke bliver solgt

Hvis din Tesla Model 3 ikke bliver solgt, er det gratis og uforpligtende at annoncere hos os. Vi annoncerer din bil på kendte platforme som Bilbasen, Autouncle og Biltorvet, for at maksimere dens eksponering og salgschancer.

Vi tager hånd om det praktiske

Når du handler med Usado, behøver du ikke bekymre dig om det praktiske. Vi håndterer henvendelser, slutsedler, overtagelser og overførsler, så du kan bruge tiden på det, der virkelig betyder noget for dig.

12 måneders garanti på din Tesla Model 3

Alle vores brugte Tesla Model 3 biler kommer med en 12 måneders garanti. Vi står bag kvaliteten af vores biler og ønsker at sikre, at du er helt tilfreds med dit køb.

Tryghedspakken - din tryghed for kun 7.995 kr., inkl. moms

For kun 7.995 kr., inkl. moms, får du vores Tryghedspakke, der inkluderer en omfattende gennemgang af bilen, 12 måneders garanti og hjælp til finansiering. Hos Usado er din tryghed vores prioritet.

Med Usado ved din side bliver køb og salg af brugte Tesla Model 3 biler en nem og behagelig oplevelse. Prøv Usado i dag og oplev den nemme og trygge måde at købe og sælge biler på!

Få en gratis bilvurdering med Usado

Få en vurdering

Vurdér, opret annonce og sælg. helt bekymringsfrit.