Dato: 21. juni 2022

Slutseddel

Digital bilforhandler

Søger du en moderne og innovativ bilforhandler? Velkommen til Usado - din digitale bilforhandler. Vi gør bilkøb og -salg nemt og bekvemt ved at tilbyde en fuldt digitaliseret oplevelse. Hos Usado kan du finde et bredt udvalg af brugte biler i forskellige mærker og modeller. Uanset om du ønsker en kompakt bybil, en rummelig familie-SUV eller en sporty køremaskine, er der noget for enhver smag hos os.

Gratis bilvurdering

Hos Usado værdsætter vi gennemsigtighed og ærlighed i bilhandlen. Derfor tilbyder vi dig en gratis bilvurdering, når du skal sælge din bil. Vores erfarne team af bilvurderingseksperter står klar til at vurdere din bil og give dig en fair og realistisk pris. Vi vil sikre, at du får den bedst mulige værdi for din brugte bil og opnår en hurtig og problemfri salgsproces.

Du er fraskrevet alt ansvar når din bil er solgt

Når du vælger Usado som din bilforhandler, kan du være tryg ved, at vi tager ansvaret. Når din bil er solgt, er du fraskrevet alt ansvar. Vi sørger for at håndtere al dokumentation og juridiske forpligtelser i forbindelse med salget. Du kan nyde fordelene ved at slippe for besværet og bekymringerne ved salgsprocessen og overlade alt det praktiske til os.

Hvis din bil ikke bliver solgt, er det gratis og uforpligtende at annoncere

Vi hos Usado forstår, at salg af din bil kan være en uforudsigelig proces. Derfor tilbyder vi en unik garanti: Hvis din bil ikke bliver solgt, er det gratis og uforpligtende at annoncere hos os. Du betaler kun, når din bil bliver solgt, og der er ingen skjulte gebyrer eller forpligtelser. Vi er dedikerede til at sikre, at du får den bedst mulige chance for at sælge din bil og opnå en tilfredsstillende pris.

Din bil bliver annonceret kvit og frit på Bilbasen, Autouncle og Biltorvet

Når du sælger din bil gennem Usado, får du en bred synlighed. Vi annoncerer din bil kvit og frit på nogle af de mest populære online bilportaler som Bilbasen, Autouncle og Biltorvet. Dette giver dig mulighed for at nå ud til et bredt publikum af potentielle købere og øger chancerne for at få en hurtig og succesfuld bilhandel.

Vi klarer alt det praktiske. Henvendelser, slutsedler, overtagelser og overførsel

Usado gør det nemt for dig at sælge din bil uden besvær. Vi klarer alt det praktiske, herunder håndtering af henvendelser, slutsedler, overtagelser og overførsel af ejerskab. Vores dedikerede team står til rådighed for at sikre en smidig og problemfri bilhandel. Vi har ekspertisen og erfaringen til at håndtere alle aspekter af processen, så du kan fokusere på det, der betyder mest for dig.

12 måneders garanti

Når du køber en brugt bil hos Usado, kan du nyde godt af vores 12 måneders garanti. Vi ønsker, at du føler dig tryg og sikker i din bilhandel. Derfor giver vi dig denne ekstra sikkerhed, der dækker potentielle problemer eller fejl, der måtte opstå efter købet. Vores garanti er din tryghed og forsikring om, at vi står bag kvaliteten af vores brugte biler.

Tryghedspakken - 7995,- inkl. moms

Hos Usado ønsker vi at give dig den ultimative tryghed ved bilhandel. Derfor tilbyder vi vores Tryghedspakke til en attraktiv pris på kun 7995,- inkl. moms. Med Tryghedspakken får du ekstra beskyttelse, herunder udvidet garanti, vejhjælp og mulighed for at bytte bilen inden for en vis periode. Vi vil gerne sikre, at du føler dig tryg og tilfreds med din bilhandel hos os.

Vælg Usado - Din pålidelige bilforhandler

Når det kommer til at købe eller sælge en brugt bil, er Usado dit bedste valg. Vi kombinerer den nyeste digitale teknologi med ekspertise og service i verdensklasse. Med vores digitale bilforhandlerplatform kan du finde og sælge brugte biler nemt og bekvemt. Vi sætter en ære i at levere en pålidelig og gennemsigtig bilhandelsoplevelse, hvor kundernes tilfredshed er i fokus.

Gør din næste bilhandel til en succes med Usado. Vi er her for at hjælpe dig med at købe eller sælge din bil på en bekvem, sikker og tryg måde. Kontakt os i dag for at få mere information og drage fordel af vores fantastiske salgsargumenter og tjenester. Din drømmebil venter på dig hos Usado!

Få en vurdering

Vurdér, opret annonce og sælg. helt bekymringsfrit.