Dato: 11. maj 2021

Sælg din importerede bil med ro i sindet med Usado

Har du importeret en bil og vil sælge den videre? Så kan det være svært at vide, hvordan man bedst vurderer bilens værdi og får den solgt til den rette pris. Hos Usado er vi eksperter i at vurdere og sælge biler, også importerede biler.

Prøv vores gratis bilvurdering

Fraskriv dig alt ansvar og få en professionel vurdering

 Når du vælger at sælge din importerede bil gennem Usado, kan du fraskrive dig alt ansvar og overlade alt det praktiske til os. Vi sørger for en professionel vurdering af bilens værdi, så du kan være sikker på at få den rette pris for din bil.

Gratis og uforpligtende at annoncere

Hos Usado er det gratis og uforpligtende at annoncere din importerede bil til salg. Vi sørger for at annoncere din bil kvit og frit på Bilbasen, Autouncle og Biltorvet, så du kan nå ud til så mange potentielle købere som muligt.

Få solgt din importerede bil hurtigt og nemt

Vi ved, at det kan være en udfordring at sælge en importbil, men hos Usado gør vi det let og hurtigt for dig at få solgt din bil. Vi håndterer alle henvendelser, slutsedler, overtagelser og overførsler, så du ikke skal bekymre dig om noget som helst.

12 måneders garanti på alle biler

Når du sælger din importerede bil gennem Usado, er køber altid dækket af vores 12 måneders garanti. Det giver både dig og køber ro i sindet og sikrer en tryg handel for begge parter.

Så hvis du vil sælge din importerede bil med ro i sindet og slippe for alt det praktiske, så er Usado det rette valg for dig.

Vi sørger for en professionel vurdering, gratis annoncering og alt det praktiske i forbindelse med salget af din bil. Kontakt os i dag og lad os hjælpe dig med at få solgt din importerede bil hurtigt og nemt.

Få en vurdering

Vurdér, opret annonce og sælg. helt bekymringsfrit.