Dato: 12. april 2022

Renault

Usado er din pålidelige platform for køb og salg af brugte Renault biler. Som en digital bilforhandler, stræber vi efter at gøre din biloplevelse nemmere, mere bekvemt og endnu mere givende.

Se udvalget af brugte biler til salg

Hurtig og gratis bilvurdering

 Hvad er din Renaults reelle værdi? Få svaret med Usados gratis bilvurdering. Vi sørger for, at du får den mest retfærdige pris for din bil, når du vælger at sælge den.

Fraskrivelse af ansvar efter salg

Når du har solgt din Renault gennem os, er du fuldt ud fraskrevet alt ansvar. Du kan roligt overlade det til os og fokusere på dine fremtidige køretøjer.

Gratis og uforpligtende annoncering

Hvis din Renault ikke bliver solgt, kan du være sikker på, at det er gratis og uforpligtende at annoncere den hos os. Din bil bliver annonceret på populære bilwebsteder som Bilbasen, Autouncle og Biltorvet, uden ekstra omkostninger.

Vi klarer alt det praktiske

Fra henvendelser og udfyldelse af slutsedler, til biloverdragelser og betalingsoverførsler - vi klarer alt det praktiske. Du kan sælge din Renault uden besvær og med fuld tryghed.

12 måneders garanti

Hver brugt Renault, der købes gennem Usado, kommer med en 12 måneders garanti. Denne garanti giver dig ekstra tryghed og sikkerhed i dit bilkøb.

Tryghedspakken – Kun 7.995 kr., inkl. moms

Vores Tryghedspakke giver dig en komplet gennemgang af din Renault, en 12 måneders garanti, og assistance med finansiering. Alt dette for kun 7.995 kr., inklusive moms.

Usado er din troværdige partner, når du skal købe eller sælge en brugt Renault. Vi er forpligtet til at gøre din bilhandel så nem og bekvem som muligt. Prøv Usado i dag og oplev en helt ny måde at handle brugte biler på!

Få en gratis bilvurdering med Usado

Få en vurdering

Vurdér, opret annonce og sælg. helt bekymringsfrit.