Dato: 23. marts 2022

Polestar 2

Leder du efter den perfekte Polestar 2, eller vil du gerne sælge din nuværende? Usado er din pålidelige digitale bilforhandler, hvor køb og salg af brugte biler sker nemt, hurtigt og trygt.

Se udvalget af brugte biler til salg

å en gratis bilvurdering af din Polestar 2

Hos Usado er vi eksperter i bilvurdering og kan hurtigt og gratis vurdere din Polestar 2. Med vores dybtgående kendskab til markedet for brugte biler sikrer vi dig den mest retfærdige pris.

Fri for ansvar efter salg af din Polestar 2

Når du sælger din Polestar 2 gennem os, fraskriver du dig alt ansvar, når bilen er solgt. Vi tager os af alle formaliteter, så du kan nyde en problemfri salgsproces.

Gratis og uforpligtende annoncering, hvis din Polestar 2 ikke bliver solgt

Hvis din Polestar 2 ikke bliver solgt, tilbyder vi gratis og uforpligtende annoncering. Vi sikrer, at din bil bliver set af de rigtige købere ved at annoncere den på Bilbasen, Autouncle og Biltorvet - tre af landets mest besøgte bilportaler.

Vi klarer alle praktiske detaljer

Når du handler med Usado, skal du ikke bekymre dig om henvendelser, slutsedler, overtagelser og overførsler. Vi klarer alt det praktiske, så du kan fokusere på din næste bil.

12 måneders garanti på din Polestar 2

Hos Usado får du 12 måneders garanti på alle vores brugte biler, inklusive Polestar 2. Vi står bag kvaliteten af de biler, vi sælger, og ønsker at sikre, at du er fuldt ud tilfreds med dit køb.

Tryghedspakken: komplet sikkerhed for kun 7.995 kr., inkl. moms

For at give dig ekstra tryghed, tilbyder vi Tryghedspakken for kun 7.995 kr., inkl. moms. Pakken omfatter en grundig gennemgang af bilen, 12 måneders garanti og hjælp til finansiering.

Usado gør køb og salg af brugte biler til en enkel og tryg proces. Prøv os i dag, og oplev den nemmeste måde at handle Polestar 2 på!

Få en gratis bilvurdering med Usado

Få en vurdering

Vurdér, opret annonce og sælg. helt bekymringsfrit.