Dato: 24. maj 2023

NYHED: Usado Tryghedspakke til bilkøbere


Når man køber nyere brugt bil, er der tre faktorer, der har betydning. 

  • Reklamationsret og garanti. 
  • Muligheden for at lade sin gamle bil indgå i handlen. 
  • Finansiering af købet gennem bank eller finansieringsselskab.

Men er det nødvendigt at bruge en bilforhandler, for at få det? Ikke længere. For med Usados nye Tryghedspakke, kan du købe bil af en privat person med samme fordele, som når du køber af en bilforhandler. 

Fremgangsmåden er næsten ligesom ved den private handel. Du finder nemlig bilen hos din nabo, kollega eller på nettet på de hjemmesider, hvor du plejer at kigge på brugte biler.

Når du har set og prøvet en bil, kontakter du Usado, som sørger for, at bilen bliver testet og synet.

Usado køber så bilen af den nuværende ejer, og sælger den til dig. Er der pant i bilen, sørger Usado også for, at pantet bliver indfriet.

Dermed har du juridisk set købt bilen af Usado, og du er derfor beskyttet af Købeloven og har et års landsdækkende garanti.

Har du en gammel bil, som du vil bytte ind i handlen, sender du blot nogle få oplysninger og billeder af din bil. Usado giver dig en pris for bilen, og hvis du kan acceptere prisen, trækkes beløbet fra i den bil, du køber. Usado henter endda din gamle bil hjemme hos dig.

Sidst men ikke mindst kan Usado også give dig tilbud på finansiering af bilen, præcis som alle andre bilforhandlere. Smart, ikke?

Prisen for Usado Tryghedspakke er kun kr. 7.995,- inkl. moms. Og så er det desuden ’købt eller gratis’: Vælger du ikke at købe bilen, har det ikke kostet dig en krone.

På en almindelig mellemklassebil betyder det, at du typisk kan spare 10-15.000 kroner på dit bilkøb. Se vores udvalg af brugte biler til salg.

Kunne det være noget for dig? Så se mere her

 

 

 

 

 

 

Få en vurdering

Vurdér, opret annonce og sælg. helt bekymringsfrit.