Dato: 21. november 2022

Hvornår skal min bil synes

Usado - Den nemme og trygge måde at sælge din bil på

Har du nogensinde spekuleret på, hvornår din bil skal synes? Det er en vigtig del af at eje en bil, og det kan være let at glemme. Men når tiden nærmer sig, kan det føles som en byrde at skulle sørge for det hele. Det er her, Usado kommer ind i billedet.

 

Gratis bilvurdering

Før du beslutter dig for at sælge din bil, er det en god idé at få en ide om dens værdi. Hos Usado tilbyder vi en gratis bilvurdering, så du kan få en fornuftig pris for din bil.

 

Du er fraskrevet alt ansvar, når din bil er solgt

Vi forstår, hvor vigtigt det er for dig at have fred i sindet, når du sælger din bil. Derfor er det vores ansvar at sørge for alt det praktiske, og når din bil er solgt, er du fraskrevet alt ansvar. Det betyder, at vi tager os af al kommunikation med køberen, slutningen af salget og overførslen af betalingen.

 

Hvis din bil ikke bliver solgt, er det gratis og uforpligtende at annoncere

Hos Usado tror vi på, at du skal have muligheden for at sælge din bil uden at skulle betale for det, hvis det ikke lykkes. Derfor tilbyder vi en gratis og uforpligtende annoncering af din bil. Hvis den ikke bliver solgt, koster det dig ingenting.

 

Din bil bliver annonceret kvit og frit på Bilbasen, Autouncle og Biltorvet

Vi ved, at det kan være en udfordring at nå ud til så mange potentielle købere som muligt. Derfor annoncerer vi din bil på tre af de største bilportaler i Danmark: Bilbasen, Autouncle og Biltorvet. Det betyder, at din bil vil være synlig for et stort antal købere.

 

Vi klarer alt det praktiske - henvendelser, slutsedler, overtagelser og overførsel

Hos Usado ønsker vi at gøre salgsprocessen så nem og smertefri som muligt for dig. Derfor tager vi os af alt det praktiske, herunder henvendelser, slutsedler, overtagelser og overførsel af betalingen. Du kan føle dig tryg og sikker i vores hænder.

 

12 måneders garanti

Vi ved, hvor vigtigt det er for dig at føle dig tryg og sikker, når du køber eller sælger en bil. Derfor tilbyder vi en 12 måneders garanti på alle vores biler. Det betyder, at du kan være sikker på, at din bil vil køre godt i lang tid fremover.


Så hvornår skal din bil synes? Lad Usado tage sig af det hele, og gør salget af din bil nemt og smertefrit. Vi tilbyder en gratis bilvurdering, gratis annoncering, og vi tager os af alt det praktiske. Du kan stole på os til at tage hånd om dig og din bil.

Få en vurdering

Vurdér, opret annonce og sælg. helt bekymringsfrit.