Dato: 28. juni 2022

FDM Fordelspartner tilbyder gratis bilvurdering

Som stolte FDM Fordelspartner er Usado dedikeret til at sikre, at vores kunder oplever en tryg og gennemskuelig bilhandel. Vi forstår vigtigheden af at have pålidelige oplysninger om bilens værdi, og derfor tilbyder vi en gratis bilvurdering gennem vores samarbejde med FDM.

FDM bilvurdering - en professionel vurdering af din bil

Når du handler med Usado, kan du få en professionel bilvurdering, der tager højde for forskellige faktorer såsom bilens mærke, model, årgang, stand og kilometertal. Vores samarbejde med FDM giver os mulighed for at tilbyde dig en præcis og objektiv vurdering af din bilens værdi. På den måde får du et solidt grundlag for at træffe de rigtige beslutninger, når det kommer til at købe eller sælge en bil.

Tryghed og sikkerhed i bilhandlen

Når du vælger Usado som din bilforhandler, kan du være sikker på at nyde en række fordele og tryghed i hele bilhandelsprocessen. Vi fraskriver dig alt ansvar, når din bil er solgt, hvilket giver dig ro i sindet. Hvis din bil ikke bliver solgt, er det gratis og uforpligtende at annoncere hos os. Det betyder, at du kan prøve vores tjenester risikofrit og se, hvad vi kan tilbyde dig.

Bred synlighed for din annonce

Vi ønsker at sikre, at din bil når ud til så mange potentielle købere som muligt. Derfor annoncerer vi din bil kvit og frit på førende platforme som Bilbasen, Autouncle og Biltorvet. Denne brede synlighed øger chancerne for en succesfuld bilhandel og sikrer, at din annonce når ud til det rigtige publikum.

Praktiske opgaver - vi gør det for dig

Når det kommer til alle de praktiske aspekter ved bilhandlen, kan du stole på, at vi hos Usado klarer det for dig. Vi håndterer henvendelser fra interesserede købere, sørger for korrekte slutsedler og sikrer en problemfri overtagelse og overførsel af ejerskab. Vores mål er at gøre hele processen så nem og bekvem for dig som muligt.

Usado og FDM - et stærkt partnerskab for din tryghed

Som FDM Fordelspartner er Usado stolte af vores samarbejde med en anerkendt organisation inden for bilbranchen. Sammen med FDM ønsker vi at sikre, at du oplever en tryg og gennemskuelig bilhandel, uanset om du køber eller sælger en bil. Med vores gratis bilvurdering og brede udvalg af tryghedsfunktioner er vi klar til at hjælpe dig med at finde den rigtige bil til den rigtige pris.

Få en vurdering

Vurdér, opret annonce og sælg. helt bekymringsfrit.