Dato: 4. maj 2023

Derfor bliver Dreivers til Usado

Dreivers har eksisteret i fire år. I løbet af de fire år, har vi begejstret rigtig mange, har brugt Dreivers til at købe og sælge bil. Se blot vores Trustpilot.

Vi vil gerne have, at flere kender os. Hvis flere skal kende os, skal man skal kunne finde os nemt og hurtigt på nettet. Og her har vi problemet.

Søgemaskinerne kan ikke forstå, at der er et “e” i midten af Dreivers. Derfor ændrer søgemaskinerne navnet til “drivers.” Og så bliver søgeresultatet noget helt andet; nemlig henvisninger til virksomheder, der sælger “drivere” til printere og andet IT udstyr. Det betyder, at vi er svære at finde, for dem der gerne vil finde os.

Derfor ændrer vi nu navn. Det nye navn er Usado. Usado er et navn, som er nemt at stave til og som er unikt og derfor ikke kan blive misforstået af søgemaskiner.

Navnet Usado betyder “brugt” på spansk. Og Usado er en digital bilforhandler, der handler med nyere brugte biler.

Og bare rolig, hvis du er en af dem, der har været glad for at bruge Dreivers. Det er kun navnet vi ændrer. Vores fokus er stadig, at gøre det trygt, nemt og sikkert, at handle bil. Vi er stadig de samme medarbejdere, den samme tilgængelighed og samme suveræne, landsdækkende garanti. Se vores udvalg af brugte biler til salg.

Få en vurdering

Vurdér, opret annonce og sælg. helt bekymringsfrit.