Dato: 14. november 2019

Brugte biler til salg Odense

Er du på udkig efter en pålidelig og effektiv måde at sælge din brugte bil i Odense? Usado er her for at gøre det let og bekymringsfrit for dig! Vi tilbyder en række unikke fordele, der skiller os ud fra andre bilforhandlere og sikrer dig den bedst mulige oplevelse. Vi er en landsdækkende digital bilforhandler, så vi hjælper overalt i hele Danmark med køb og salg af brugte biler.

Vores første argument er, at man i gennemsnit får 20.000 kr. mere for sin bil. Økonomien er en driver og tryghed, tid osv. er barrierer. 

Du er fraskrevet alt ansvar, når din bil er solgt. Det betyder, at du ikke længere skal bekymre dig om noget, når vi har taget din bil i vores varetægt. Vi klarer alt det praktiske arbejde, inklusive henvendelser, slutsedler overtagelser, overførsler og eventuel pantindfrielse, så du kan slappe af og lade os tage os af alt det hårde arbejde.

Hvis din bil ikke bliver solgt, er det gratis og uforpligtende at annoncere den hos os. Vi mener, at det er vigtigt at have tillid til os som din bilforhandler, og vi ønsker at give dig frihed til at tage dine egne beslutninger. Derfor er vores annonceringstjeneste helt gratis og uforpligtende, hvis din bil ikke bliver solgt. Vi er sikre på, at vores annoncering på Bilbasen, Autouncle og Biltorvet vil tiltrække en køber, men hvis det ikke sker, kan du altid tage din bil med hjem igen uden at have betalt os en krone.

Benyt vores uforpligtende bilvurdering.

Annoncer på alle de kendte salgsplatforme

Når du annoncerer din brugte bil hos os, kan du være sikker på, at den bliver annonceret på de største og mest populære salgsplatforme i Danmark. Bilbasen, Autouncle, Bilhandel og Biltorvet er alle platforme, som er kendt for at tiltrække potentielle købere fra hele landet. Din bil bliver annonceret kvit og frit på alle fire platforme, så du har størst mulig synlighed og de bedste muligheder for at få den solgt.

Få et overblik over vores bilmærker

12 måneders garanti

Endelig tilbyder vi en 12 måneders garanti, når du køber en brugt bil hos os. Vi ønsker at sikre, at du er helt tilfreds med dit køb, og at du kan have ro i sindet, når du kører afsted i din nye brugte bil. Vores garanti dækker en række områder, så du kan være sikker på, at du er dækket i tilfælde af eventuelle uforudsete problemer. Se vores udvalg af brugte biler til salg.

Så hvis du søger efter brugte biler til salg i Odense, skal du ikke lede længere end Usado. Vi tilbyder en nem og stressfri oplevelse, når det kommer til at købe eller sælge en bil, og vi er dedikerede til at sikre, at du får den bedste oplevelse, hver gang. Kontakt os i dag for at høre mere om vores tjenester og se, hvordan vi kan hjælpe dig med at sælge din brugte bil hurtigt og effektivt!

Læs flere af vores nyheder

Få en vurdering

Vurdér, opret annonce og sælg. helt bekymringsfrit.