Dato: 19. marts 2022

Brugte biler

Hos Usado tror vi på at gøre køb og salg af brugte biler nemt, sikkert og problemfrit. Vi er din digitale bilforhandler, der tilbyder en omfattende servicepakke, så du kan handle brugte biler med tillid.

Se udvalget af brugte biler til salg

Gratis bilvurdering af brugte biler

 Få en gratis bilvurdering af dine brugte biler hos Usado. Vores erfarne team vurderer din bil baseret på aktuelle markedsforhold og giver dig en retvisende vurdering, så du ved, hvad din bil er værd.

Fritaget for ansvar når din bil er solgt

 Når du vælger at sælge din brugte bil gennem Usado, fraskriver du dig alt ansvar, når bilen er solgt. Vi tager os af al papirarbejde og sørger for, at overdragelsen sker glat og problemfrit.

Gratis og uforpligtende annoncering af brugte biler

 Hvis din bil ikke bliver solgt, er det gratis og uforpligtende at annoncere den hos os. Din bil vil blive annonceret på populære platforme som Bilbasen, Autouncle og Biltorvet, hvilket øger dens eksponering og salgsmuligheder.

Vi klarer alt det praktiske

 Usado tager hånd om alle detaljerne ved køb og salg af brugte biler. Vi håndterer henvendelser, slutsedler, overtagelser og overførsler, så du kan koncentrere dig om det, der virkelig betyder noget.

12 måneders garanti på brugte biler

 Hver brugte bil, du køber fra Usado, kommer med en 12 måneders garanti. Vi står bag kvaliteten af vores biler og er her for at sikre, at din bilkøbsoplevelse er intet mindre end fremragende.

Tryghedspakken - Kun 7.995 kr., inkl. moms

 Med vores Tryghedspakke får du en grundig gennemgang af din brugte bil, 12 måneders garanti og hjælp til finansiering for kun 7.995 kr., inkl. moms. Hos Usado er din tryghed vores prioritet.

Usado er den digitale bilforhandler, du kan stole på. Med vores ekspertise inden for brugte biler og vores kundeorienterede service, gør vi køb og salg af brugte biler til en behagelig oplevelse. Prøv Usado i dag og oplev forskellen selv!

Få en gratis bilvurdering med Usado

Få en vurdering

Vurdér, opret annonce og sælg. helt bekymringsfrit.